Насичений жирний бульйон з окуня і капусти – традиційне ямайське блюдо. Чудові рецепти для вашого столу шукайте за цією адресою https://applemint.com.ua/.

Для приготування такого супу вам знадобляться:

  • На вибір лимон або лайм.
  • Свежея риба 1 кг
  • Овочевий або рибний бульйон, або пару стаканів води.
  • Мелений перець пів чайної ложки.
  • Капусти нарізаної.
  • бамія 10 шт. (африканська овочева культура)
  • Перець гострий
  • Велика цибулина головка
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Кілька помідорів
  • Чверть чайної ложки порошку часнику або 2 зубчики.
  • Чебрець 5-6 листочків
  • Оцет 1 ст. л 3%
  • Пару ложок вершкового масла
  • Сіль за смаком.

Якщо у вас немає бамії на ринку, спробуйте замінити її кабачками, баклажаном або гарбузом (або трохи тим і іншим).

Приготування юшки з капустою

Готуємо так:

Нарізаємо овочі далі відварюємо капусту і бамію в не великій кількості води можна так само відварити на бульйоні.

Вже очищену рибу кладемо у велику миску поливаємо її не великою кількістю лимона або лайма потім через пару хвилин змиваємо і поміщаємо рибу в каструлю з більше.

Беремо три гілочки чебрецю трохи зеленої цибулі, чорний перець робимо надрізи на рибі і заповнюємо порожнини риби, завдяки цьому риба стає смачнішим і готується на багато швидше. Нарізані приготовані помідори і залишилася зелень додаємо в каструлю. Закриваємо кришку і доводимо до кипіння і варимо приблизно хвилин десять.