Насичений жирний бульйон з окуня і капусти – традиційне ямайське блюдо. Чудові рецепти для вашого столу шукайте за цією адресою https://applemint.com.ua/.
Для приготування такого супу вам знадобляться:
- На вибір лимон або лайм.
- Свежея риба 1 кг
- Овочевий або рибний бульйон, або пару стаканів води.
- Мелений перець пів чайної ложки.
- Капусти нарізаної.
- бамія 10 шт. (африканська овочева культура)
- Перець гострий
- Велика цибулина головка
- Зелена цибуля 1 пучок
- Кілька помідорів
- Чверть чайної ложки порошку часнику або 2 зубчики.
- Чебрець 5-6 листочків
- Оцет 1 ст. л 3%
- Пару ложок вершкового масла
- Сіль за смаком.
Якщо у вас немає бамії на ринку, спробуйте замінити її кабачками, баклажаном або гарбузом (або трохи тим і іншим).
Готуємо так:
Нарізаємо овочі далі відварюємо капусту і бамію в не великій кількості води можна так само відварити на бульйоні.
Вже очищену рибу кладемо у велику миску поливаємо її не великою кількістю лимона або лайма потім через пару хвилин змиваємо і поміщаємо рибу в каструлю з більше.
Беремо три гілочки чебрецю трохи зеленої цибулі, чорний перець робимо надрізи на рибі і заповнюємо порожнини риби, завдяки цьому риба стає смачнішим і готується на багато швидше. Нарізані приготовані помідори і залишилася зелень додаємо в каструлю. Закриваємо кришку і доводимо до кипіння і варимо приблизно хвилин десять.