Багато хто зараз скептично ставиться до сайтів знайомств, але насправді і тут можна знайти своє кохання. Такі майданчики дають чудову можливість зустріти людину, з якою ви б ніяк не перетнулися у звичайному житті. Ми живемо в густонаселених містах і наше коло спілкування не таке широке, як хотілося б.

Якщо ви приходите із чіткою метою, то шанси на серйозні стосунки дуже зростають. Докладно заповнивши анкету та вивчивши анкети інших учасників, ви можете знайти відповідного вам партнера та не витратити час даремно.

Звичайно, як і в будь-якій мережі, тут живуть шахраї. Давайте розберемо найпопулярніші сайти знайомств. Усі перелічені варіанти мають свої додатки до всіх операційних систем.

  1. Badoo

Весь інтерактив схожий на гру. Видно профіль людини, з якою у вас схожі анкети. Ви гортаєте його фотографії і якщо він сподобався вам, ставте лайк. Якщо партнер вам не цікавий, просто пропускаєте його. Але будьте уважні, платформа не поверне вам цю людину, а повернутися назад можна лише на одне перегортання.

Спочатку вам дають багато цікавих опцій, але не розслабляйтеся, через час їх заберуть і повернуть тільки за оплату. Як видалити профіль Badoo: з мобільного телефону і комп’ютера читайте за посиланням https://dolce-cafe.com.ua/?p=941.

Сайти знайомств для серйозних стосунків

  1. Mamba

Підійдіть серйозно до заповнення своєї анкети, тому що спочатку після реєстрації ваш профіль буде серед популярних, що значно збільшує ваші шанси. Детально заповніть ваші інтереси, цілі знайомства, думка про секс, дружбу і т.д. Тоді платформа профільтрує користувачів за вас. На жаль, тут чимало осіб заводять обліковий запис тільки для поширення секс-послуг.

  1. Tinder

Проста у використанні та всім знайома мережа. Показує кандидатів, які перебувають із вами в одному місті. Можна регулювати радіус пошуку та шукати людей, які максимально близькі до вас. Ви гортаєте стрічку партнерів і свайпаєте вліво або вправо. Якщо ви лайкнули людину, яка оцінила вас, ви можете почати з нею листування і дізнатися одне одного краще.

  1. Loveplanet

Зареєструватися тут не важко. Як і скрізь, потрібно заповнити анкету та завантажити фотографії. І вперед на пошуки супутника життя! Не дуже поширена мережа, тому якщо ви з маленького містечка, кандидатів буде не так багато як хотілося б.